KulturBüro Elisabeth, Berlin

Operabyrån ger föreställningen "Ingjutet i mitt hjärta", en del av Specs On! International Feminist Art Music Festival

Martin Vanberg - tenor
Christina Larsson Malmberg - sopran
Catalina Langborn - barockviolin
Jonas Nordberg - ärkeluta/barockgitarr
Kate Hearne - barockcello

Antonia Bembo (1640-1720) är en av de mest fascinerande tonsättarna i musikhistorien. Och bortglömd. Hon stred för sin rätt och lämnade en våldsam och otrogen man för ett liv som kompositör i Frankrike, vid Solkungens hov. Men vad offrade hon på vägen dit? Vad gör man inte för sin största kärlek?
 
Med inspiration av Bembos musik och livsöde skapar Operabyrån en helt ny och drabbande föreställning som handlar om passion. Passion till en annan människa men också passionen till livet och konsten. Musiken som aldrig får tystna. Bembos arior och musik av Jacquet de la Guerre binds samman av nyskriven musik med elektronik av Mattias Petersson, och ett nyskrivet, svenskt libretto av Emma Broström. Kostym och rum är skapade av Bente Rolandsdotter. Regi av Helena Röhr.

Idé/research/urval av barockmusik/projektledning - Christina Larsson Malmberg och Catalina Langborn